Activiteiten 2020

Donderdag 13 februari
Welkom bij weer een bijzonder interessante avond in de studio bij Steven Bemelman samen met de ONNO

Tijdens deze avond wordt er een presentatie gegeven door Carl Holthausen van het bedrijf Holthausen Clean Energy Solutions.

Holthausen heeft zich onder meer ten doel gesteld om waterstof tanken in de Noordelijke provincies mogelijk te maken. Het bedrijf heeft een auto aangeschaft die rijdt op waterstof en dus geen uitlaatgas uitstoot. Deze waterstof wordt opgewekt middels elektrolyse en de stroom die daarvoor nodig is komt van wind,- en zonne-energie. Daarnaast beschikt Holthausen over de technologie om voertuigen met een brandstofmotor om te bouwen naar volledige of hybride waterstof oplossingen.
Tijdens de presentatie wordt een wagen getoond die op waterstof rijdt.
Met de aanschaf van dit voertuig wil Holthausen laten zien dat emissie-vrij rijden geen toekomst meer is. En ons inspireren dit te volgen en duurzaam te gaan rijden. De waterstof techniek is voorhanden en het is mogelijk vanaf nu om de overstap te maken naar een duurzaam wagenpark.
Waterstof biedt echter nog veel meer kansen. Vaartuigen, treinen, scooters, brommobielen, allemaal kunnen ze met waterstof en brandstofcel worden uitgerust. De mogelijkheden zijn eindeloos en de technologie biedt enorme economische kansen.

LET OP:
Deze bijeenkomst is op de tweede donderdag 13 februari vanaf 20.00 uur bij Studio Royale aan Smederij 11, te Noordwijkerhout. De presentatie start om 20.30 uur.