Activiteiten 2020

9 april, Algemene Leden Vergadeering…….

12 maart bij de KTS in Voorhout 17:00 uur

Hierbij nodig ik u met veel plezier uit voor de SoN-avond van donderdag 12 maart aanstaande.
Ook deze avond zal “op locatie” plaatsvinden. We zijn, na in navolging van de bijzonder interessante avond vorig jaar, wederom te gast bij het Teylingen College, afdeling KTS, Leidsevaart 4 te Voorhout.

Deze avond zullen Lisanne Bergman en Roos Houwaart van RAL-92 samen met een van de leerkrachten ons het compleet vernieuwde techniek lokaal tonen. Dit lokaal is ingericht volgens de laatste stand der zaken op onderwijs en techniek gebied. Lisanne en Roos hebben, als stylist, het lokaal ingericht en Lisanne zal hierover ook een presentatie geven.

Daarnaast wordt er ook deze avond door de leerlingen van het Teylingen College een compleet verzorgd diner voor ons bereid. De leerlingen worden hierbij ook deze keer weer aangestuurd door Arjan Houwaart en begeleid door meester kok Jean Jacques Menanteau.

Voor bijpassende wijn en andere dranken wordt gezorgd.

Deze avond begint wel eerder dan normaal. De inloop in restaurant “De jonge garde” is tussen 17.00 en 17.30 uur met aperitief aan de bar.
Vervolgens zullen de presentatie, de rondleiding en het diner plaatsvinden. Waarna er na afloop nog gelegenheid is tot napraten.
Omdat het voor de voorbereiding van het diner noodzakelijk is het aantal te verwachten gasten aan te geven hierbij het dringende verzoek om even te melden als u deze avond niet aanwezig kunt zijn.

Donderdag 13 februari
Welkom bij weer een bijzonder interessante avond in de studio bij Steven Bemelman samen met de ONNO

Tijdens deze avond wordt er een presentatie gegeven door Carl Holthausen van het bedrijf Holthausen Clean Energy Solutions.

Holthausen heeft zich onder meer ten doel gesteld om waterstof tanken in de Noordelijke provincies mogelijk te maken. Het bedrijf heeft een auto aangeschaft die rijdt op waterstof en dus geen uitlaatgas uitstoot. Deze waterstof wordt opgewekt middels elektrolyse en de stroom die daarvoor nodig is komt van wind,- en zonne-energie. Daarnaast beschikt Holthausen over de technologie om voertuigen met een brandstofmotor om te bouwen naar volledige of hybride waterstof oplossingen.
Tijdens de presentatie wordt een wagen getoond die op waterstof rijdt.
Met de aanschaf van dit voertuig wil Holthausen laten zien dat emissie-vrij rijden geen toekomst meer is. En ons inspireren dit te volgen en duurzaam te gaan rijden. De waterstof techniek is voorhanden en het is mogelijk vanaf nu om de overstap te maken naar een duurzaam wagenpark.
Waterstof biedt echter nog veel meer kansen. Vaartuigen, treinen, scooters, brommobielen, allemaal kunnen ze met waterstof en brandstofcel worden uitgerust. De mogelijkheden zijn eindeloos en de technologie biedt enorme economische kansen.

LET OP:
Deze bijeenkomst is op de tweede donderdag 13 februari vanaf 20.00 uur bij Studio Royale aan Smederij 11, te Noordwijkerhout. De presentatie start om 20.30 uur.