Klimaatbeheersing in de glastuinbouw

Op donderdag 11 oktober hebben we als spreker Jan Willem Lut, directeur eigenaar van SERCOM Regeltechniek BV te Lisse. Vele leden zullen hem vast ook kennen als Prins Willem Fazant der Babyfaaten of Prins Tirol der Kaninefaaten.

Jan Willem Lut

Jan Willem zal in zijn verhaal toelichten wat de rol van SERCOM is als belangrijke ontwikkelaar en leverancier van procescomputers voor de klimaatbeheersing in de glastuinbouw, bewaarcellen voor bloembollen en aardappelen, en vrieshuizen.

En hoe SERCOM ondernemers helpt bij het realiseren van: Een betere oogst; Lagere kosten; Meer inzicht in bedrijfsprocessen.

SERCOM is specialist in de automatisering van kassen, bollenschuren en bewaarcellen en gelooft in duurzame oplossingen voor de tuinbouw. Dat geldt ook voor de automatisering van watergift-units en klimaatregeling in kassen, bollenschuren en bewaarcellen.

Het bedrijf loopt internationaal voorop als het gaat om doordachte regelsystemen voor irrigatie. Wereldwijd, van de tropen tot aan de poolcirkel, hebben zij tevreden gebruikers.

Locatie is het Wapen van Noordwijkerhout. De koffie staat klaar vanaf 20.00 uur. Om 20.30 uur starten we met de presentatie.