SoN feestavond

Beste SoN leden,

Met veel plezier nodig ik jullie mede namens de feestcommissie en het bestuur van de SoN uit voor de SoN feestavond op zaterdag 17 november 2018. U bent op die dag van harte welkom om 18.00 uur op de welbekende locatie Tespelduyn.

Tespelduyn

Er is door de witte brigade van Tespelduyn in nauwe samenspraak met de SoN feestcommissie een heerlijke keur aan lekkernijen samengesteld. Dit heeft geresulteerd in een uitgebalanceerde proeverij van onder meer vlees en vis gerechten die deze avond zal worden geserveerd. En natuurlijk worden deze gerechten vergezeld van een bijpassend assortiment elegante wijnen en andere spiritualiën.

De muzikale omlijsting wordt deze avond verzorgd door de befaamde Zanger/Gitarist/Entertainer Dick Raat. Hij werkt met de allerbeste geluidsapparatuur zodat het geluidsniveau voor iedereen aangenaam klinkt en een goed gesprek gewoon mogelijk blijft.

Dick Raat

Kortom : Voldoende goede redenen om U direct aan te melden voor deze feestavond. Wilt u dit zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval voor 10 november, doen bij ondergetekende? Bij voorkeur per email. Mochten er dieet wensen zijn, maak dit dan gelijk even kenbaar bij de aanmelding.

Uiteraard is het wel nodig om een eigen bijdrage te vragen om deze prachtige avond mogelijk te maken. Ook dit jaar is deze weer vastgesteld op 25 Euro p.p.

Met vriendelijke groeten,

Fred van Rooyen, secretaris