Verslag SoN avond bij KTS te Voorhout

Beste Sonners,

Op 14 februari hebben we met 47 leden genoten van de avond bij de KTS in Voorhout. Dank aan degenen die dit mogelijk hebben gemaakt!

Bij KTS Voorhout

Arjan en Jean Jacques hadden het volgende diner voor ons bereid:

Op tafel:

  • Breekbrood / aioli / lavas / chips / noten tapenade / boter / olijfolie

Amuses:

  • Bisque /Hollandse garnalen,
  • Cromesqui (bitterbal) / Ossenstaart / wasabi,
  • Grill worst / piccalilly
Diner bij KTS Voorhout

Het menu:

  • Kalfsbloemstuk tartaar / kwartel ei / vadouvan mayo / gamba,
  • Skrei / mosselen / Cevennes ui / citroen / zeekraal / bieslook,
  • Maïskip filet / Basquaise / mais crème / aardappel-prei / jus,
  • Appel Tatin/ toffee / vanille ijs / meringue

We hebben ontzettend genoten! Vooraf heeft directeur Ton de Groot ons uitgelegd hoe de KTS in Voorhout werkt en hoe de opleiding zich voorbereidt op de toekomst. Wist u dat deze school als een van de beste van Nederland staat aangeschreven en dat ze een eigen inkomen van 500.000 euro per jaar genereren en dit besteden aan vernieuwingen op de school?

Bij KTS in Voorhout

Ton heeft uitgebreid gesproken over hoe belangrijk het contact met het bedrijfsleven hier uit de buurt is, mede in verband met stageplekken en toekomstige banen van de leerlingen. Voor sommigen van u wellicht toekomstige medewerkers.

Al met al een zeer geslaagde avond met een uitgebreide, informatieve presentatie en een geweldig diner!

Dit verslag staat op de SoN website om te allen tijde nog eens terug te lezen.

Steven Bemelman, voorzitter